Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

IMF'den İspanya ve İtalya yalanlaması

IMF'den İspanya ve İtalya yalanlaması
Uluslararası Para Fonu (IMF), ne İtalya ne de İspanya ile kredi görüşmesi yapıldığını bildirdi.
30.11.2011 / 07:29

IMF Sözcüsü Gerry Rice yaptığı yazılı açıklamada, IMF'nin İtalyan ya da İspanyol yetkililerle kredi konusunda herhangi bir görüşmesi olmadığını tekrar teyit etmek istediğini belirtti.


IMF Başkanı Christine Lagarde da Pazartesi günkü açıklamasında söz konusu iki ülkeyle de kurtarma planı konusunda bir müzakerenin söz konusu olmadığını vurgulamıştı.


İtalyan La Stampa gazetesi, pazar günü, borç krizine karşı İtalya'yı desteklemek için IMF'nin, bu ülkeye yönelik 400 ila 600 milyar avro aralığında bir kurtarma planı hazırladığını yazmıştı.


Gazete, söz konusu aralıkta kurtarma paketinin İtalya hükümetine, büyümeyi destekleyecek ekonomik reform paketi ile bütçe kesintilerinin uygulanması ve piyasaların güvenini yeniden kazanması için 12 ila 18 ay gibi bir zaman kazanma imkanı verebileceğini belirtmişti.


Bu haber toplam 44 defa okundu
Arkadaşına Gönder
Yazıcı Çıktısı Al
YORUMLAR
...
Yorum: BİLKENT ÜNİVERSİTESİ TARTIŞILAMAYACAK KADAR GÜÇLÜ VE GÜZEL BİR OKULDUR..
Bu yorum NAZ ÖZKAYA tarafından yapıldı.
 
Künye |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 Sysoft  Yeni Nesil Haber Yazilimlari                           Yazılım ve Tasarım: Sysoft Teknologie