ÜNLÜ YAZAR VE OYUNCU YENİŞEHİRLİOĞLU, KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİ PROGRAMINA KONUK OLDU

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri programının bu hafta sonu konuğu ünlü yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu oldu.

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri kış aylarında da devam ediyor.

 

Daha önce birçok ünlü yazar, şair ve oyuncuyu sanatseverler ile buluşturan etkinliklerin bu haftaki konuğu Payitaht Abdülhamid dizisinde ‘Tahsinpaşa’ ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde ‘Derviş’ karakteri ile tanıdığımız, “Kerime”, “Hünkarım”, “Antikacı” adlı romanları ile toplumun büyük beğenisini kazanan yazar-oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu oldu.

 

Yenişehirlioğlu’nun ‘Kültür ve İrfan’ konulu söyleşisi,  yazar-TV program yapımcısı Mehmet Ercan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Reklam

 

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşi sonunda Yenişehirlioğlu kitaplarını Nevşehirli okuuyucuları için imzaladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap