DURAK MAHALLESİ’NDE YOL ÇALIŞMASI

Lüleburgaz Belediyesi, Durak Mahallesi’nde geçtiğimiz ay sel taşkınından etkilenen bölgede yol çalışması başlattı. İlk olarak Işıklar 1. Cadde’de çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği stabilize çalışmalarının ardından yaz aylarında bölgede satıh asfalt kaplama çalışması başlatacak. 

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

 

Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanında tespit edilen noktalardaki altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz ay Lüleburgaz Köprüaltı Deresi’nin yoğun yağışlar ardından taşması sonucu zor durumda kalan Durak Mahallesi Küme Evleri mevkiinde yol çalışması başlatıldı. Bu kapsamda ekipler ilk olarak Işıklar 1. Cadde’de stabilize çalışması gerçekleştiriyor. 

 

Yazın asfaltla kaplanacak

 

Stabilize çalışmasıyla yolu düzleştirecek ekipler, yaz aylarında da taşkından etkilenen söz konusu bölgede satıh asfalt kaplaması çalışması gerçekleştirecek. Asfalt çalışmasının ardından bölgenin uzun yıllardır yaşadığı sorun çözülmüş olunacak. 

Reklam

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap