ERKEN REZERVASYONLARIN TERCIHI ‘KEMER’

Manşet Reklam
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 2022 turizm sezonu öncesi değerlendirmelerde bulundu.
Pandemi şartlarına rağmen iyi bir turizm sezonu geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, aldıkları bilgilere göre 2022 turizm sezonundan da herkesin çok ümitli olduğunu söyledi.
Başkan Topaloğlu, Hollanda ve Almanya’daki turizm fuarlarının pandemi nedeniyle iptal edildiğini, Moskova, Ukrayna ve 9-12 Şubat’ta dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan İstanbul EMİTT Turizm Fuarına katılım sağlayacaklarını belirtti.
Başkan Topaloğlu “Kemer tatilcilerin bir numaralı destinasyonu. İç turizmde bölgemize büyük ilgi var. Geçtiğimiz aylarda düzenlenmesi planlanan ancak pandemi nedeniyle iptal edilen Hollanda ve Almanya turizm fuarlarına katılamadık. 9-12 Şubat’ta Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan İstanbul EMİTT Turizm Fuarı başta olmak üzere Moskova ve Ukrayanadaki fuarlarda yerimizi  alacağız.”diye konuştu.
– Erken rezervasyonlar önceki yıllara oranla çok daha fazla
Turizmcilerden gelen bilgilere göre erken rezervasyonların şu anda çok iyi durumda olduğunu anlatan Topaloğlu, “Gelen haberler çok iyi. Şu ana kadar yapılan erken rezervasyonlar önceki yıllara oranla çok daha fazla. Rusya pazarının yanı sıra Avrupa pazarından da rezervasyonların gelmesi mutluluk verici. Bu durum bizim yelpazeyi daha fazla açmamızı sağlayacak. Herhangi bir olumsuzluk olmaz ise geçtiğimiz yıla göre çok daha iyi bir turizm sezonu bekliyoruz.” dedi.
– Kemer’e olan rağbet devam edecek
Topaloğlu, “Kemer’e eskiden olan rağbet devam edecektir. Kemer’deki oteller kendilerini yeniledi. Bazı oteller bu yılki rezervasyonlarını kapattıklarını ve çok iyi bir sezon beklediklerini ifade ediyor. Bu sezon pandeminin etkisinin azalması il birlikte, inşallah bir olumsuzluk çıkmaz ise, iyi bir sezon bekliyoruz. Yeni turizm sezonuna Kemer olarak hazırlanıyoruz.” dedi.
Öte yandan HolidayCheck’in yayımladığı rapora göre Almanya’da 2022 için tatil planı yapan tatilcilerin ön rezervasyonlarda en fazla Türkiye’yi tercih ettikleri ve rezervasyonlarda Antalya’nın ön plana çıktığı belirtildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Reklam

Reklam Resmi

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Bu Yazıyı Paylaş:


Bize Destek Olun: USDT ERC20

0x6d06b451fdc6e83f87950e4043072e2abb42a9fb

Uyarı: Haber bültenleri, haber ihbar mailimize düşen içerikler ile kamu kurum, belediye, sosyal medya bültenleri, siyasi kimlikler ve partiler ile ilgili bültenler sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan yayınlanır. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar, haberi geçen kurumlar, haberi geçen sorumlular olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir