USD 49.0582 ▲+0.00%
EUR 55.1819 ▲+0.00%
GBP 64.9163 ▲+0.00%
☀️ Ankara 17°
🌤 İstanbul 20°
Pazartesi, 12 Ekim 2026
Sağlık

Sağlıkta Şiddette Son Nokta !

Türkiye Ajans 22.09.2020 0 Yorum

Ankara Keçiören Hastanesi Acil Servisi’nde sağlık çalışanlarının kendilerine saldıran hasta yakınlarından korunmak için barikat kurmaları Türkiye’nin baş gündemi oldu. Sağlık örgütleri ayağa kalkarken, Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Manzara korkunç” yorumunu yaptı.

Türkiye’de sağlıkta şiddet hız kesmeden devam ederken, sosyal medyaya bugün Ankara’da bir hastaneden ‘Bu kadarı da pes’ dedirten bir görüntü düştü. Ankara Keçiören Hastanesi acil servis çalışanları, kendilerine saldıran hasta yakınlarından korunmak için hastane acil servis kapısına plastik sedyelerle barikat kurdular. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılması sağlıktaki şiddete karşı olan tepkileri en üst düzeye çıkarttı.

MANZARA KORKUNÇ

Reklam

Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, görüntüler hakkında, “Manzara Korkunç. Salgınla mücadele eden kahramanlar, gözü dönmüş insanlıktan çıkmış canilerden kendilerini korumak için gövdelerini siper etmişler, kapıyı elleriyle tutuyorlar. Buna sebep olanlar en ağır cezaya çarptırılmalı, bunun hesabı tüm yönleriyle sorulmalı” yorumunda bulundu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

İlgili Haberler

Yorum Yaz

🌐
BU DOMAIN
İSMİ VE SİTESİ
SATILIKTIR
Detaylar ve teklif almak WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için tıklayınız
💬 WhatsApp'tan İletişime Geç