BÜNYAMİN BALAMİR: “SANAT EĞİTİMİNDE DAYATMACI BİR ANLAYIŞTA OLAN KİŞİLER VAR”

Rengarenk resimleriyle büyük beğeni toplayan Akademisyen, Yazar ve Ressam Bünyamin Balamir, MAG Dergi Genel Yayın Yönetmeni Beril Çavuşoğlu’nun sorularını yanıtladı

Reklam

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

 

“İnsanlara huzur vermeyi, hayata sevgiyle bakmayı, eğitimci yanımla da gençleri yetiştirmeyi seviyorum”

 

“Sanat eğitiminde dayatmacı bir anlayışta olan kişiler var”

 

Huzur veren duygulan uyandıran resimleri ile büyük beğeni toplayan Akademisyen, Yazar ve Ressam Bünyamin Balamir MAG Dergi Genel Yayın Yönetmeni Beril Çavuşoğlu’nun konuğu oldu. 

 

Sanatın üretim değil araştırma olduğuna inandığını vurgulayan başarılı ressam Balamir, “Akademisyen tarafımın yanı sıra sanat ve zanaat eğitimim de var. Ancak ben sanat eğitimini, kişisel ruhsal derinliklerine yaptığı estetik bir yolculuk olarak görüyorum” diye konuştu. 50. Yıl sergisini pandemi şartlarından dolayı ertelemek zorunda kaldığını da belirten Balamir, heyecanla sergisini gerçekleştirebileceği zamanı beklediğini vurguladı. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap