USD 48.0982 ▲+0.00%
EUR 56.0901 ▲+0.00%
GBP 65.6980 ▲+0.00%
☀️ Ankara 26°
Çarşamba, 26 Ağustos 2026
Gündem

Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclisi Toplandı

Türkiye Ajans 07.07.2021 0 Yorum
Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclisi Toplandı

Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu’nda 8-11 Haziran 2021 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanması başlayan toplantı başkanlıktan gelen 10 maddelik önergenin oylanmasıyla devam etti.

Reklam
Reklam

 

Başkanlıktan Gelen Önergeler kapsamında yer alan; imar planı değişikliği ve kiralama ile ilgili maddeler tek tek oylandı. 1-3-4 ve 5.Maddeler İmar Komisyonuna; 7-8 ve 9. Maddeler İmar ve Plan Bütçe Komisyonuna havale edilirken 2 ve 6. Maddeler oy birliği ile kabul edildi.

 

GÜNDEM DIŞI ÖNERGE

Mülkiyeti belediyeye ait taşınmazlarda faaliyet gösteren işletmelerin kiralarına, pandeminin olumsuz etkisini en aza indirmek amacıyla, 1 yıl süreyle yüzde 50 indirim kararı gündem dışı önerge olarak meclise sunuldu. Önerge gündeme alınarak Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

 

İKİNCİ BİRLEŞİM CUMA GÜNÜ

Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından ikinci birleşimin 9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Haberler

Yorum Yaz

🌐
BU DOMAIN
İSMİ
SATILIKTIR
Detaylar ve teklif almak WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için tıklayınız
💬 WhatsApp'tan İletişime Geç