AİLE DOSTU İŞ YERİ PROJESİ İLE 300 BİNİ AŞKIN ÇALIŞANA DESTEK

MÜSİAD’dan “Aile Dostu İş Yeri” Projesi: Çalışanlara Evlilik ve Çocuk Yardımı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliğiyle “Aile Dostu İş Yeri Projesi”ni hayata geçirdi. MÜSİAD Genel Merkezi’nde imzalanan protokol ile başlatılan proje, çalışanların aile kurumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Proje kapsamında MÜSİAD üyesi 1.025 firma, çalışanlarına evlilik ve çocuk yardımı sağlayacak. Buna göre, evlenecek çalışanlara 3 net asgari ücret, çocuk sahibi olacak çalışanlara ise 2 net asgari ücret tutarında destek verilecek.

Reklam

MÜSİAD yetkilileri, “Aile Dostu İş Yeri Projesi”nin tüm işverenler için örnek olacağını ve toplumun huzur ile refahına katkı sunacağını ifade etti. Projeden 300 bini aşkın çalışanın faydalanması bekleniyor.

MÜSİAD Alanya Şubesi de protokolde yerini aldı. Şubeyi temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yunus Çetinkaya programa katılım sağladı.

“Toplumsal dayanışmaya güç katacak”

MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Celil Kara, protokole ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 2025 Aile Yılı kapsamında, MÜSİAD olarak ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan aile yapısının güçlendirilmesine katkı sunmaktan büyük bir onur duyuyoruz. İmzalanan bu protokol ile çalışanlarımızın evlilik ve çocuk yardımlarıyla desteklenmesi, yalnızca iş hayatına değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmamıza da güç katacaktır. Aile dostu iş yeri anlayışının yaygınlaşması, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Bu anlamlı adımın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”

Haber: Zeki Demir

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap