1500 DURAK HÜKÜMLÜLER TARAFINDAN YAPILACAK

Manşet Reklam

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü arasında ‘Hükümlüleri Sosyal Hayata Kazandırma’ protokolü imzalanacak.

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesinin Ordu genelinde kurulumunu yapacağı 1.500 adet durağın hükümlüler tarafından yapılması sağlanacak. Aynı zamanda sosyal sorumluluk içeren proje kapsamında hükümlülerin yeni meslek edinmeleri de sağlanacak.

YENİ MESLEK EDİNECEKLER

Bundan sonraki süreçte şehir genelinde durak sıkıntısının yaşanmayacağını belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak hem merkez hem kırsalda olmak üzere toplamda 1.500 adet durak yapmayı planlıyoruz. Bu durakların 1.100 tanesi kırsal kesime 400’ü ise şehir merkezine kazandırılacak. Bu kapsamda Efirli Cezaevi ile bir protokol imzalayacağız. Yapacağımız duraklar sayesinde hükümlülerimizin yeni bir meslek edinmelerini sağlayacağız. İnşallah bundan sonra şehrimizde durak problemi yaşanmayacak” dedi. (BSHA)

Reklam

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Bize Destek Olun: USDT ERC20
0x6d06b451fdc6e83f87950e4043072e2abb42a9fb
UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sadece genel bilgilendirme amacı taşımaktadır. Türkiye Ajans, okuyucuların ve üçüncü kişilerin uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan sorumlu tutulamaz. Yayınlanan içerikler; haber ihbar mailimize gelen içerikler, ajans bültenleri, sosyal medya ve kamu kurum verileri kaynaklıdır. Editöryal müdahale yapılmaksızın yayımlanabilir. Yasal muhatap içerik kaynağıdır.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap