USD 47.5352 ▲+0.00%
EUR 54.7867 ▲+0.00%
GBP 64.0851 ▲+0.00%
☀️ Ankara 26°
☀️ İstanbul 25°
Pazartesi, 3 Ağustos 2026
Eğitim

Lezzetin ustaları Şişli’de yetişiyor

Türkiye Ajans 06.10.2021 0 Yorum
Lezzetin ustaları Şişli’de yetişiyor
Reklam

Şişli Belediyesi, Nişantaşı Üniversitesi ile yaptığı protokol kapsamında yaklaşık 2 ay süren "Profesyonel Aşçılık ve Pastacılık" eğitim programı düzenledi. Konusunda uzman eğitimcilerin verdiği eğitimler sayesinde lezzetin usta elleri Şişli’den yetişiyor.

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Reklam

 

Şişli Belediyesi sosyal hizmet alanında yaptığı çalışmaları çeşitlendirmeye ve zenginleştirmeye devam ediyor.

Bu amaçla Nişantaşı Üniversitesi ile yapılan protokol kapsamında "Profesyonel Aşçılık ve Pastacılık" eğitim programı düzenlendi. 17 Ağustos’ta başlayıp 7 Ekim’de sona erecek eğitim programına; Şişli de ikamet etmekte olan 14 kadın, 2 erkek olmak üzere toplam 16 kişi katıldı.

Pişirme tekniklerinden sunuma kadar farklı konularda eğitim olan kursiyerlere, eğitimler sonunda Nişantaşı Üniversitesi eğitmenleri tarafından uygulamalı sınav yapılacak. Sınav sonucunda kursiyerlere Sürekli Eğitim Merkezi tarafından sertifika verilecek. Kursiyerlerin 1 ay staj yapma zorunluluğu da bulunuyor.

 

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Haberler

Yorum Yaz