Albay Hasan Abdulgani: Ahmed El Şara Geçiş Döneminde Cumhurbaşkanı Olarak Atandı
Suriye’de geçiş sürecine yönelik önemli bir gelişme yaşandı. Albay Hasan Abdulgani, yaptığı resmi açıklamada, Sayın Ahmed El Şara’nın geçiş dönemi için ülkenin cumhurbaşkanı olarak atandığını duyurdu.
Abdulgani, El Şara’nın Suriye Arap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı görevlerini yürüteceğini ve uluslararası platformlarda ülkeyi temsil edeceğini belirtti. Bu gelişmenin, ülkedeki siyasi geçiş sürecinde yeni bir dönemin başlangıcı olduğu değerlendiriliyor.
Yetkililer, Ahmed El Şara’nın liderliğinde istikrarın sağlanması ve diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde adımlar atılacağını ifade etti.
Albay Hasan Abdulgani: Geçiş döneminde Sayın Lider #AhmedElŞara‘nın ülkenin cumhurbaşkanı olarak atandığını ve kendisinin Suriye Arap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı görevlerini yürüteceğini ve uluslararası forumlarda ülkemizi temsil edeceğini duyuruyoruz#SANA
— /SANA/Suriye Arap Haber Ajansı (@arap_ajans) January 29, 2025
Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!