ENES YAZICI’DAN 2025 YILI MESAJI

Adalet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Enes Yazıcı, 2025 yılına girerken yayımladığı mesajında, yeni yılın Türkiye’ye adalet, huzur ve refah getirmesini diledi. Yazıcı, “2025, adaletin, eşitliğin ve birlikte güzel yarınlara yürüdüğümüz bir yıl olmalıdır” dedi.

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Yazıcı, “Bu yıl, adalet ve eşitlik için mücadele etme zamanıdır. Hepimizin ortak hedefi, daha adil ve demokratik bir Türkiye inşa etmektir” diyerek, toplumun her kesimine eşit mesafede duracaklarını belirtti.

Reklam

Başkan Yazıcı, “Birlikte hareket etmek, dayanışma ve sağduyu çok önemli. 2025, umutlarımızı tazeleyerek geleceğimize birlikte yön vereceğimiz bir yıl olmalıdır” ifadelerini kullandı. Yazıcı, tüm Başakşehir halkına sağlık, mutluluk ve başarı dileyerek, daha iyi bir Türkiye için çalışacaklarının sözünü verdi.

Mustafa Çakar /Politika

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap