USD 47.0098 ▲+0.00%
EUR 53.5755 ▲+0.00%
GBP 62.9628 ▲+0.00%
☀️ Ankara 19°
☀️ İstanbul 23°
Çarşamba, 15 Temmuz 2026
Manşet

Evet burası Alanya’da bir işletme

Türkiye Ajans 27.08.2024 0 Yorum
Evet burası Alanya’da bir işletme
Reklam

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin dikkati ve takibi sonucunda hijyen kurallarına aykırı hizmet verdiği tespit edilen bir işletme mühürlendi.
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ve güvenliğini tehdit eden unsurlarla olan mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir işletmeyi takibe alan ekipler, karşılaştıkları manzara karşısında şok oldu. Halk sağlığının ve hijyen şartlarının yok sayıldığı işletme kapatılarak, işletmeci şahsa ise ceza kesildi. Çalışmalar sonucunda, müşteriye teslim etmeye hazır olarak paketlenmiş yemeklere de el konuldu.
DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Denetimler ve mühürleme hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, “Halk sağlığını ve güvenliğini hiçe sayan, adeta zehir yuvasına dönmüş söz konusu işletme, ekiplerimiz tarafından mühürlendi. Takip ve denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz” diye konuştu.

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Reklam

Alanya Belediyesi

İlgili Haberler

Yorum Yaz