USD 49.0582 ▲+0.00%
EUR 55.1819 ▲+0.00%
GBP 64.9163 ▲+0.00%
☀️ Ankara 17°
🌤 İstanbul 20°
Cumartesi, 17 Ekim 2026
Asayiş

“HÜCRE-13” operasyonu

Türkiye Ajans 19.02.2025 0 Yorum
“HÜCRE-13” operasyonu

Mardin’de düzenlenen “HÜCRE-13” operasyonunda, Jandarma tarafından önemli bir silah ve mühimmat kaçakçılığı örgütüne yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda, 30 ruhsatsız tabanca, 21 AK-47 Kalaşnikof tüfeği, 3 G-3 piyade tüfeği, 2 M-16 piyade tüfeği, 19 av tüfeği, 1 Dragunov keskin nişancı tüfeği ve 1 PKM makineli tüfek ele geçirildi. Ayrıca, 19 şüpheli yakalanarak adli işleme tabi tutuldu. Şüphelilerden 11’i tutuklandı, 3’ü hakkında adli kontrol kararı verildi.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, suç örgütü üyelerine yönelik soruşturma başlatıldığı bildirildi

T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X platformunda yaptığı paylaşımda :


Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki, halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Silah kaçakçılarıyla mücadelemize kararlılıkla devam ediyoruz. Operasyonu başarıyla yürüten Kahraman Jandarmamıza ve Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’na teşekkür ediyorum.

İlgili Haberler

Yorum Yaz

🌐
BU DOMAIN
İSMİ VE SİTESİ
SATILIKTIR
Detaylar ve teklif almak WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için tıklayınız
💬 WhatsApp'tan İletişime Geç