İŞADAMI AKGÜN LÜLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Manşet Reklam

Akgün Lülü mesajında: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı şerifin bitiminde bir bayrama daha kavuşmanın milletimiz başta olmak üzere tüm İslam Âlemince sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Reklam Resmi

Bayramlar aynı dinin, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları gideren manevî zenginlik kaynaklarıdır.

İdrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Bayramı’nı da milletçe ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizle sevgi ve saygı, kardeşlik, beraberlik, dostluk duygularının birlikte alabildiğine canlandığı günler olarak geçireceğiz.

Reklam

Ramazan ayının manevi ikliminde bayramlaşacağız.

Ramazan Bayramının tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu; savaşın, terörün, çatışmaların, salgın hastalıkların ve tüm acıların geride kaldığı daha yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren Koronavirüs salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski ortadan kaldırmak için bu bayramı da Türkiye olarak evlerimizde geçireceğiz. Bu bayramda tedbirlere uymalıyız ki kavuşabilelim.

Herşey normale döndüğünde asıl bayram o olacak. Tüm islâm aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber İhbar Hattı