KARTEPE ALTUNHİSAR, GAZİ VE BALLICA’DA ULAŞIM ARTIK DAHA KONFORLU

Manşet Reklam

Büyükşehir tarafından Kartepe Altunhisar, Gazi ve Ballıca caddelerinde üstyapı çalışması sonrası yol konforu sağlandı

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların ve araçların erişim ve hareketliliğini merkeze alan güvenli, kolay ve konforlu ulaşım ağı kurmak için üstyapı çalışmaları yapılıyor. Kartepe Altunhisar, Gazi ve Ballıca caddelerinde üstyapı çalışması yapan Büyükşehir, üç cadde de asfalt serimini tamamladı. Birbirine bağlantılı her üç caddede toplam 1.700 ton asfalt serimi yapıldı.

 

ÜÇ CADDENİN DE ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan Gazi Caddesi (200 m), Altunhisar Caddesi (600 m) ve Altunhisar Caddesinde (150 m) asfaltlama yapıldı. Gazi ve Ballıca caddelerini birleştiren Altunhisar Caddesi’nin de asfaltlanması ile üç caddenin de çehresi değişti. Güvenli ve konforlu hale getirildi. 

 

Reklam

YOL KONFORU ARTTI

Artık Kartepe Kent Meydanına ulaşım toprak yol yerine asfalt yol ile sağlanıyor. Büyükşehir tarafından yapılan üstyapı çalışmaları ile Kartepe’deki Altunhisar, Gazi ve Ballıca caddelerinde yol konforu arttırıldı. Üç caddede toplamda 1700 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Bize Destek Olun: USDT ERC20
0x6d06b451fdc6e83f87950e4043072e2abb42a9fb
UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sadece genel bilgilendirme amacı taşımaktadır. Türkiye Ajans, okuyucuların ve üçüncü kişilerin uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan sorumlu tutulamaz. Yayınlanan içerikler; haber ihbar mailimize gelen içerikler, ajans bültenleri, sosyal medya ve kamu kurum verileri kaynaklıdır. Editöryal müdahale yapılmaksızın yayımlanabilir. Yasal muhatap içerik kaynağıdır.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap