USD 47.3533 ▲+0.00%
EUR 53.9717 ▲+0.00%
GBP 63.2359 ▲+0.00%
☀️ Ankara 25°
☀️ İstanbul 27°
Pazartesi, 27 Temmuz 2026
Magazin

Kulyas 2’den Görkemli Gala Gecesi

Türkiye Ajans 30.07.2025 0 Yorum
Kulyas 2’den Görkemli Gala Gecesi
Reklam


Guinness’e Aday Korku Filmi Seyirciyle Buluştu

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Türk-Amerikan ortak yapımı “Kulyas 2: Zikr-i Ayin”, 3 kıta, 37 mekân, 5 eyalet ve 4 mevsimde, 2 yıl süren çekim süreciyle Guinness Rekorlar Kitabı’na “En çok mekânda geçen uluslararası korku filmi” unvanı için başvurusunu yaptı. Film, İstanbul’daki Torun Center Sineması’nda düzenlenen görkemli bir gala gecesiyle tanıtıldı.

8 Ağustos’ta Vizyonda

Gerilim ve korku türünde çekilen film, 8 Ağustos’ta sinemaseverlerle buluşacak. Gala gecesine başrol oyuncuları Seda Başayvaz, Can Yavuz, Charlie Akduman, Aynur Mutlucan, Muharrem Fındıcak, Cihan Yıldız ve Gül Arslan katıldı. Oyuncular, korku kategorisinde önemli bir işe imza atmanın mutluluğunu seyirciyle birlikte yaşadı.

Filmin yönetmeni Yunus Şevik, sosyal medyadan gelen yoğun ilgi karşısında, “Bu kadar çok kişinin filmi merakla beklemesi beni mutlu ediyor” açıklamasında bulundu.

Şevik Kardeşlerden Yeni Başarı

Filmin senaryosu, daha önceki projelerde de olduğu gibi Esma Şevik’e ait. Yönetmen koltuğunda ise kardeşi Yunus Şevik oturuyor. Sinemanın başarılı kardeşleri, bu dördüncü projeleriyle başarılarını taçlandıracaklarını dile getirdi.

Reklam

Gül Arslan Tatiline Ara Verdi

Filmin dikkat çeken oyuncularından Gül Arslan, Ege ve Akdeniz kıyılarında sürdürdüğü tatiline ara vererek galaya katılmak üzere İstanbul’a geldi. Gala sonrası yeniden tatile döneceğini belirten Arslan, “Hiçbir tatili, emek verdiğim bir işin arkasında durmaya tercih etmem” diyerek projeye olan inancını vurguladı.

İlgili Haberler

Yorum Yaz