ÖMER ÇELİK’TEN NETANYAHU’YA SERT TEPKİ: “SÖZLERİ YOK HÜKMÜNDEDİR”

Manşet Reklam

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi.

Reklam

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Soykırım şebekesinin başkanı Netanyahu’nun Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan sözleri yok hükmündedir” ifadelerini kullandı.

Netanyahu’nun Kudüs’ü kendi mülkü gibi görmesini eleştiren Çelik, “Netanyahu’nun, insanlığın ortak değeri Kudüs’ü kendi mülkü zanneden hezeyanları, insanlığın tüm değerlerine düşmanlık ifade ediyor. Bu sözler insanlık düşmanı fanatizmin insanlara ve değerlere dönük soykırımcılığının yeni bir suçunu teşkil ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

“İnsanlık bu şebekenin tehdidi altındadır” diyen Çelik, bu söylemlere verilecek cevabın tüm insanlığın ortak tepkisi olması gerektiğini vurguladı.

Haber: Mustafa Çakar

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

Haber İhbar Hattı