CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail’in içinde milletvekilleri Mehmet Atmaca, Necmettin Çalışkan, Sema Silkin Ün ve çok sayıda gönüllünün bulunduğu Vicdan Gemisi’ne yönelik saldırısını sert sözlerle kınadı.
Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İsrail’in, içinde milletvekillerimiz ve gönüllülerin bulunduğu Vicdan Gemisi’ne yönelik barbar saldırısını kınıyoruz. Gemide bulunan herkesin güvenli bir şekilde dönmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında, İsrail’in bu pervasızlığının Trump yönetiminin desteğinden güç aldığını belirten Özel, “Netanyahu ile kayıkçı kavgası yapıp Trump’a ses çıkaramayan kim varsa Filistin’e dost değildir” dedi.
CHP lideri, mesajının sonunda, “Filistin’in yanında duran, bedel ödeyen, hayatını riske atıp umuda yelken açanlara selam olsun” sözleriyle Filistin’e destek veren herkese teşekkür etti.
Bize Destek Olun: USDT ERC20 0x6d06b451fdc6e83f87950e4043072e2abb42a9fb
UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sadece genel bilgilendirme amacı taşımaktadır. Türkiye Ajans, okuyucuların ve üçüncü kişilerin uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan sorumlu tutulamaz. Yayınlanan içerikler; haber ihbar mailimize gelen içerikler, ajans bültenleri, sosyal medya ve kamu kurum verileri kaynaklıdır. Editöryal müdahale yapılmaksızın yayımlanabilir. Yasal muhatap içerik kaynağıdır.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!