ÇİN AŞISININ GELİŞİ ERTELENDİ

Manşet Reklam

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Pekin’deki COVID-19 alarmı ve Pekin gümrüğünde görülen COVID-19 vakası sebebiyle Çin Aşısının Türkiye’ye gelişinin bir iki gün ertelendiğini açıkladı.

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Bakan Koca, “Vaka görülmesi nedeniyle gümrük hareketliliğine geçici olarak ara verilmiştir. Bu nedenle gümrük işlemlerinden sonra yola çıkması beklenen aşılarımızın gelişi bir iki gün ertelenmiştir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz” dedi. Sosyal medyasından aşılama ile ilgili açıklamalarını sürdüren Koca, “Aşının zorunlu olmayacağını daha önce de söylemiştim. Aşılama programımız hazır. Vatandaşımızı zorlayıcı bir uygulama olmayacak. Aşının gerekliliğini bilim insanlarımızla toplumumuza anlatarak ikna etme çabası içinde olacağız. Bunun dışında bir uygulama söz konusu olmayacak” diye konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Reklam

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Bize Destek Olun: USDT ERC20
0x6d06b451fdc6e83f87950e4043072e2abb42a9fb
UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sadece genel bilgilendirme amacı taşımaktadır. Türkiye Ajans, okuyucuların ve üçüncü kişilerin uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan sorumlu tutulamaz. Yayınlanan içerikler; haber ihbar mailimize gelen içerikler, ajans bültenleri, sosyal medya ve kamu kurum verileri kaynaklıdır. Editöryal müdahale yapılmaksızın yayımlanabilir. Yasal muhatap içerik kaynağıdır.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap