FATMA TURGUT BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ’NDE SAHNEYE ÇIKIYOR! YENİ YILIN EN BÜYÜK KONSERİ BOSTANCI’DA

Manşet Reklam

Rock müziğin sevilen ismi Fatma Turgut, 8 Ocak Cumartesi günü solo kariyerinin ilk Bostancı Gösteri Merkezi konserinde sevenleri ile muhteşem bir gecede buluşacak. 

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

 

Sekiz kişilik büyük bir yaylı grubunun eşlik edeceği konserde Fatma Turgut’un orkestra şefliğini ünlü besteci Sabri Tuluğ Tırpan üstlenecek. 

 

Müzik hayatı boyunca birçok şehirde çok fazla sayıda sahne alan ve performansı ile adeta izleyenlerini büyüleyen rock müziğin güçlü ismi Fatma Turgut, çok beğenilen Elimde Dünya albümünün yanı sıra son yayınladığı ve milyonlarca dinleyiciye ulaşan Dünyalar Senin Olsun, Ben Vardım ve Hata gibi şarkılarını da Bostancı’da seslendirecek.

 

Kariyerinde ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne almanın heyecanını yaşayan Fatma Turgut, bu konsere özel hazırladığı repertuvarı ve sürprizleri ile sevenlerine bambaşka bir deneyim sunacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Reklam

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

Haber İhbar Hattı