Sütün tüm iyiliÄŸini ve faydasını tüketicileriyle buluÅŸturan İçim, pozitif bakış açısıyla tüketicilerinin hayatlarına da dokunmayı amaçlıyor. Yeni marka vaadinde İçim; tüketicilerine, ‘Hayata Dolu Tarafından Bak’ diyerek negatifler yerine pozitiflere odaklanmayı hatırlatıyor.
Tüketici araÅŸtırmalarından yola çıkarak iletiÅŸim stratejisine yeni bir yön verdiklerini anlatan Ak Gıda Pazarlama Direktörü Selin Dora Falay; hayatta iyisiyle kötüsüyle, artılarıyla eksileriyle pek çok ÅŸey deneyimlediÄŸimizi, İçim markası olarak artılara odaklanmayı tercih eden bir marka duruÅŸu sahiplendiklerini ifade etti. Falay, “2019 ve 2020 yıllarını kapsayan dönemde tüketicilerle bağımızı daha da güçlendirdik. 2021’de ise yepyeni bir döneme giriyoruz, hayata dolu tarafından bakmak için yola çıkıyoruz. Pozitif, modern, samimi, dinamik bir marka olan İçim ile; artık tüketicilerimizin aklına ve kalbine de dokunan bir hikayemiz var. Hepimiz biliyoruz ki, hayatta iyi ÅŸeyleri de kötü ÅŸeyleri de aynı anda yaşıyoruz. Önemli olan eksiler yerine artılara odaklanmak. Çünkü bakış açımızı deÄŸiÅŸtirdiÄŸimizde mutlu olmak için çok sebebimiz olduÄŸunu görüyoruz. Tüketicilerimize hayatta artılara odaklanmayı hatırlatan ve İçim ürünleriyle güzel anlarında onlara eÅŸlik eden bir marka olmayı hedefliyoruz.” diye konuÅŸtu.
İçim’in yeni marka yolculuÄŸunun reklam kampanyasında yer alan ürün reklam filmleri, ‘Hayata dolu tarafından bak’ söylemini tüketicilere ulaÅŸtırıyor. Ufak formüllerle, yaÅŸamdaki artılara ve eksilere daha farklı bir bakış açısıyla yaklaÅŸmayı hatırlatan filmlerde, hayata dolu tarafından bakmanın ne kadar iyi hissettirdiÄŸi yansıtılıyor. Bu pozitif bakış açısı, reklam filmlerinin hikaye kurgusunun tasarlanmasında en önemli esin kaynağı oluyor. Kampanya kapsamında yeni reklam filmleri tüketicilerle buluÅŸmaya devam edecek.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
Etiketler: