USD 49.0582 ▲+0.00%
EUR 55.1819 ▲+0.00%
GBP 64.9163 ▲+0.00%
☀️ Ankara 17°
🌤 İstanbul 20°
Salı, 13 Ekim 2026
Spor

Sosyal mesafeli sabah sporu başlıyor

Türkiye Ajans 02.03.2021 0 Yorum

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı ve zinde yaşamız teşvik için 3 Mart Çarşamba gününden itibaren Karaalioğlu Parkı ve Konyaaltı Sahili’nde sosyal mesafeli sabah sporu etkinliği düzenleyecek.   

Antalyalılara sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan Büyükşehir Belediyesi, spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen vatandaşları, profesyonel eğitmenler eşliğinde spora davet ediyor. Karaalioğlu Parkı ve Konyaaltı Sahili’nde gerçekleştirilecek sabah sporu etkinliği ile vatandaşlar güne sporla başlayacak. Katılımcılar müzik eşliğinde egzersiz hareketleri ile başlayacakları sabah sporlarına yürüyüş, koşu, bisiklet gibi spor aktiviteleri ile devam edebilecek.

 

HAFTA İÇİ ÜÇ GÜN

Reklam

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Sabah Sporu Etkinliği’ Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç gün 08.00-09.00 saatleri arasında Karaalioğlu Parkı ikinci mirador önünde ve Konyaaltı Sahili Beach Park tenis kortu yanında gerçekleştirilecek. Sabah sporuna katılmak isteyenler mat ve lastik gibi kişisel malzemelerini yanında getirecek. Katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiyi 321 24 70 nolu telefondan alabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Haberler

Yorum Yaz

🌐
BU DOMAIN
İSMİ VE SİTESİ
SATILIKTIR
Detaylar ve teklif almak WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için tıklayınız
💬 WhatsApp'tan İletişime Geç