TÜRKİYE MAVİ BAYRAKTA YİNE DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ!

Manşet Reklam

577 Plaj, 29 Marina, 18 Turizm Teknesi ve 8 Yat Mavi Bayrak Aldı

Reklam

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Türkiye’nin 2025 yılında da Mavi Bayraklı plaj sayısında dünyada üçüncü sıradaki yerini koruduğunu duyurdu. Bakan Ersoy, “Mavi Bayrak bu yıl da ülkemizin kıyılarında gururla dalgalanacak!” ifadelerini kullanarak Türkiye’nin çevre duyarlılığı ve sürdürülebilir turizm anlayışıyla elde ettiği bu başarının altını çizdi.

🔹 Toplam 577 plaj29 marina, 18 turizm teknesi, 8 bireysel yat bu yıl Mavi Bayrak almaya hak kazandı.

Listenin zirvesinde yine Antalya yer aldı. 233 plajıyla Türkiye’nin bu başarıdaki en büyük pay sahibi olan Antalya, bir kez daha liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı.

Ersoy, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) başta olmak üzere sürece katkı sunan tüm kurumları ve çevreye duyarlılık gösteren vatandaşları tebrik ederek, “Mavi Bayrak ülkemize çok yakışıyor. Hayırlı olsun!” dedi.

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Bize Destek Olun: USDT ERC20
0x6d06b451fdc6e83f87950e4043072e2abb42a9fb
UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sadece genel bilgilendirme amacı taşımaktadır. Türkiye Ajans, okuyucuların ve üçüncü kişilerin uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan sorumlu tutulamaz. Yayınlanan içerikler; haber ihbar mailimize gelen içerikler, ajans bültenleri, sosyal medya ve kamu kurum verileri kaynaklıdır. Editöryal müdahale yapılmaksızın yayımlanabilir. Yasal muhatap içerik kaynağıdır.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap