YEMENLİ HUSİLER’DEN İSRAİL’E FÜZE SALDIRISI: BEN GURİON HAVALİMANI YAKINLARINA İSABET ETTİ

Manşet Reklam

Bugün sabah saatlerinde Yemen’deki Husi güçleri tarafından fırlatılan bir balistik füze, İsrail’in merkezinde yer alan Ben Gurion Havalimanı’na çok yakın bir noktaya düştü. Saldırıda can kaybı ya da yaralanma olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, İsrail güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.

Reklam

Bizi destekleyen linkler için tıklayın,
Reklam

Ben Gurion Havalimanı, İsrail’in en büyük uluslararası havalimanı olması nedeniyle stratejik bir öneme sahip. Füzenin bu kadar yakın bir noktaya düşmesi, ülke genelinde güvenlik alarm seviyesinin yükseltilmesine neden oldu.

İsrail Yayın Kurumu: Ben Gurion Havaalanı istasyonunda ve Kudüs’e giden hatlarda tren seferleri geçici olarak durdurulduğunu açıkladı

Kaynak: Hoje no Mundo Militar – @hoje_no

Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.

Bize Destek Olun: USDT ERC20
0x6d06b451fdc6e83f87950e4043072e2abb42a9fb
UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sadece genel bilgilendirme amacı taşımaktadır. Türkiye Ajans, okuyucuların ve üçüncü kişilerin uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan sorumlu tutulamaz. Yayınlanan içerikler; haber ihbar mailimize gelen içerikler, ajans bültenleri, sosyal medya ve kamu kurum verileri kaynaklıdır. Editöryal müdahale yapılmaksızın yayımlanabilir. Yasal muhatap içerik kaynağıdır.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap