Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Edip Akbayram, yaklaşık iki aydır tedavi gördüğü Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sanatçıya en ileri düzeyde bakım ve tedavi uygulandığını ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadığını belirtti.
Ülkemizin değerli sanatçılarından Edip Akbayram, yaklaşık 2 aydır tedavi gördüğü Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.
Sağlık ekiplerimiz tarafından kendisine en ileri düzeyde bakım ve tedavi uygulanmış…— Doç. Dr. Abdullah Emre Güner (@dr_aemreguner) March 2, 2025
Şu an bu sayfayı inceleyenler sayısı: 1 kişi.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!